Over ons

Wie zijn wij?

Onder het moto “voor jongeren, door jongeren” wordt het jeugdhuis draaiende gehouden door een 20-tal vrijwilligers in alle soorten en maten.

Een gedreven team zorgt ervoor dat de dagelijkse werking gegarandeerd wordt, terwijl ons evenementen team je zal voorzien van tal van evenementen. De tappers zullen elke vrijdag en zaterdag de beste (goedkoopste) pintjes en andere dranken serveren.

Wat hebben we te bieden?

Ontmoeting


Joko heeft als doel om jongeren samen te brengen. Dit zonder onderscheid van ras, geslacht, huidskleur, politieke, religieuze of ideologische overtuiging. Kortom, iedereen is welkom. Door de aangename sfeer voel je je meteen thuis en in geen tijd leer je veel nieuwe mensen kennen.

Ontspanning

Naast een aangename omgeving bieden wij ook allerhande ontspanningsmogelijkheden aan.
Zo kan je bijvoorbeeld gratis gebruik maken van onze professionele kicker, is er steeds een beerpong tafel ter plaatse en beschikken wij over een groot arsenaal aan gezelschapsspelletjes. Veel te goed weer om binnen te zitten? Geen probleem! Joko beschikt over een zeer groot terras met sfeerverlichting, stoeltjes en tafels, zonnewering en voor wie wil is er zelfs een bbq aanwezig.

Activiteiten

Buiten de normale openingsavonden heeft Joko nog meer in petto. Zo organiseren wij op regelmatige basis fuiven, wedstrijden, filmavonden, spaghettifest, thema-avonden, jamsessies, … en ieder jaar zelfs een groot festival! Geen uitdaging is te groot, wil je zelf graag eens iets organiseren? Of heb je een super idee voor een evenement? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren en we werken het samen verder uit.

 

Meer weten? Vindt ons op Facebook